Een uitvaart in Woerden en omgeving

Eerbetoon verzorgt uitvaarten in Woerden en omgeving. Ook daarbuiten helpen wij u graag, want een eerbetoon kent geen grenzen. Hoe u samen met ons tot een uitvaart komt die geheel bij uw wensen past, leest u hieronder.

Een uitvaart in de omgeving van Woerden regelt u bij Eerbetoon. Te midden van het Groene Hart is het prachtig afscheid nemen.

Ook voor het overlijden

Soms vinden mensen het fijn om al voor het overlijden contact op te nemen. Om informatie in te winnen over wat zoal mogelijk is of een kostenindicatie te krijgen. U kunt aangeven hoe u uw eigen afscheid ziet. Door uw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld cremeren of begraven vast te leggen, heeft u invloed op uw eigen uitvaart. Nabestaanden kunnen uw wensen dan als leidraad voor het afscheid gebruiken.

 

Eerbetoon heeft hiervoor een speciaal boekje ontwikkeld, het boekje ‘Uitvaartwensen’. In dit boekje wordt u aan de hand van allerlei keuzes, meegenomen in alle aspecten van een uitvaart. Wanneer u het fijn vindt om uw wensen eerst te bespreken of als u eerst wilt vernemen wat er allemaal mogelijk is, kunt u ook altijd een geheel vrijblijvend wensengesprek aanvragen. Karin komt dan bij u langs, luistert naar uw ideeën en rijkt u waar nodig, inspiratie aan. Hieronder, bij de knop ‘Vraag hem hier aan’, kunt u uw voorkeur aangeven.

Laat u inspireren door de mogelijkheden

Bekijk of download ons Uitvaartwensen boekje en blader door onze online Uitvaartkisten catalogus of ons Inspiratietekst boekje. Wilt u een fysiek exemplaar van ons Uitvaartwensenboekje ontvangen? 

Een uitvaart in de omgeving van Woerden regelt u bij Eerbetoon. Te midden van het Groene Hart is het prachtig afscheid nemen.

Eerbetoon kan uw uitvaart begeleiden, ongeacht óf, waar en hoe u bent verzekerd.

Als er een dierbare overleden is

 

Een overlijden is een heftige gebeurtenis voor nabestaanden. Neem daarom eerst de tijd om hierbij stil te staan. Nadat de dokter is geweest, kunt u contact opnemen met Eerbetoon. Vanaf dat moment ontstaat een intensieve samenwerking die ongeveer een week duurt. De dag na het eerste gesprek levert Eerbetoon u een begroting. De hoogte hiervan is geheel afhankelijk van uw wensen.

De dagen voor de uitvaart

 

Stap voor stap komen we tot een afscheid dat bij u en de overledene past. U maakt keuzes over begraven of cremeren, de rouwkaart, bloemen en locaties en wij regelen de rest. Zo kunt u zich richten op het schrijven van teksten, kiezen van muziek of verzamelen van foto’s. U bepaalt zelf wat onze rol is tijdens de afscheidsdienst: dat kan op de achtergrond zijn, als spreker namens de familie of als ceremoniemeester.

Na het afscheid

 

Als alle drukte rondom de uitvaart is stilgevallen, neemt Eerbetoon contact met u op. Wanneer u hier behoefte aan heeft, spreken wij zo’n twee weken na de uitvaart af. Enerzijds om samen terug te blikken op de uitvaart en te horen hoe het met u gaat. Anderzijds om praktische zaken zoals een grafmonument of asbestemming en mogelijke bedankkaartjes te bespreken.

Een uitvaart in Woerden en omgeving

Eerbetoon werkt voornamelijk in de omgeving van Woerden, maar omdat een echt hommage geen grenzen kent soms ook daarbuiten. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Een uitvaart in de omgeving van Woerden regelt u bij Eerbetoon. Te midden van het Groene Hart is het prachtig afscheid nemen.