Arjan Verweij

4 augustus 1971

-

9 mei 2022

Ik heb een steen verlegd in een rivier op aarde
Misschien eens gevuld door sneeuw en regen
neemt de rivier mijn kiezel met zich mee
om hem dan glad en rond gesleten
te laten rusten in de luwte van de zee
Bram Vermeulen

93 reacties geplaatst voor Arjan Verweij

 1. Pauline & Marc schreef:

  Lieve Diana,

  Ik kwam je gisteren tegen bij de bloemist. Niets vermoedend vroeg ik aan je hoe het met je ging. Je zei het gaat niet. Je vertelde dat Arjan er niet meer was. Op een of andere manier is dit nieuws volledig aan mij voorbij gegaan. Ik was volledig overrompeld. Kippenvel over mijn hele lijf. Je vertelt er heel goed over. Je houdt je sterk. Je heb geen keus, behalve dan verder te gaan. Voor jezelf en de jongens. We hebben een tijd lang samen gesport. En Arjan bleek – zonder dat ik het wist – ook onze elektricien te zijn voor onze verbouwing. Hij had voor alles een oplossing, niets was te gek. Wat een fijne kerel! Na onze verhuizing hebben we nog gezellig geborreld. Hij was hier een paar maanden geleden nog. Marc heeft nog een tijd lang met hem gekletst. Hij had het heel druk, maar hij wilde hier iets aan gaan doen. Hoe bizar is dan dit nieuws… Voor zover ik je ken, zie ik vooral een hele sterke vrouw. Dat heb je nodig. Heel veel sterkte, wat een gemis, hou je taai voor jezelf en de jongens. We zien elkaar vast weer!

  Veel liefs,
  Marc & Pauline

 2. Walter en Susanne Rietveld schreef:

  Woorden schieten te kort,
  voor dit plotselinge grote verlies….

  Gecondoleerd Diana en Wessel en Jelle met het verlies van jouw maatje en jullie vader.
  Wij zijn blij dat we hem hebben mogen leren kennen, hij was echt een “gouwe gozer”.
  Hopelijk heeft Arjan nu rust gevonden.

  Liefs, Walter en Susanne

 3. Els van Veen schreef:

  Lieve Arjan, lief gezin en familie van Arjan,

  Enorm geschokt hoorde ik het bericht dat je er niet meer bent…

  Het is jaren geleden dat ik je voor het laatst zag, maar ik heb nog heel goed het beeld van je voor me. Het beeld dat je bij ons thuis aan het werk was. Ik weet niet meer hoeveel jaar geleden je voor het eerst kwam. In ieder geval decennia terug. Je was als elektricien aanbevolen door een vriend van ons. Je bleek een vakman, gefocust op wat moest gebeuren. Eerst het werk klaar en dan een bakkie of iets dergelijks.

  Na dagen en weken is het nog onwerkelijk. Ik denk aan wat jouw gezin, familie en vrienden nu doormaken maar zeker ook aan wat jij hebt moeten doorstaan. Dan schieten tranen in mijn ogen. Ik hoop dat jouw dierbaren troost vinden bij de gedachte dat je nu rust hebt en dat je onnoemelijk veel van ze houdt. Ik hoop dat zij heel veel kracht en steun hebben aan elkaar.

  Willen en kunnen leven zijn twee verschillende dingen. Voor altijd in herinnering Arjan, lieve en fijne man!

 4. Ruurd, Hilda, Lucas en Myrthe schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle…

  Gecondoleerd met dit enorme verlies…

  Arjan, fijn dat we jou hebben mogen leren kennen op vakantie in Italië op camping Altomincio.
  Elke avond veel gezelligheid en wat konden de kinderen heerlijk met elkaar spelen.
  We hebben er nog steeds fijne herinneringen aan

  Familie, vrienden, heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

  Lieve groet,
  Ruurd, Hilda, Lucas en Myrthe van der Kooij

 5. Frank en Julia Smit schreef:

  Van harte gecondoleerd, Diane, Wessel en Jelle, wat een groot verlies!
  Ik zal Arjan herinneren als iemand die er altijd was als je zijn hulp nodig had, de man van de lampjes, draadjes doortrekken, tv aansluiten, etc. Iemand waarbij ook voetbal (en met name Feyenoord) altijd de revue passeerde, hoe is dit seizoen, snap jij die trainer, die speler hadden ze nooit mogen laten gaan. Alle onderwerpen kwamen voorbij.
  Sinds jongs af aan kwam hij bij mijn ouders al over de vloer, later ook bij mijn zus, broer en mijzelf. Hij was een topper, super fijn persoon en een echte vakman. De schrik is groot, we gaan hem missen. Hopelijk vindt hij rust.

 6. Edmond schreef:

  Beste, beste Arjan

  Zo’n 20 jaar geleden kwamen we naar Woerden. Ergens vanaf die tijd kwam je met enige regelmaat klusjes doen bij ons. Als we het thuis over je hadden dan spraken we over de ‘vonkoloog’ Dat had ik ergens ooit opgevangen bij je collega’s. Die bijnaam deed je eigenlijk geen recht, je was een vakman. Altijd geanimeerde gesprekken over alles en altijd tijd voor een ‘bakkie’ koffie en sowieso altijd tijd, dat sierde je.

  Wat een verdrietig bericht dat we laatst hoorden!
  Sommige mensen in je leven maken op één of andere manier indruk. Jij bent er één van.

  Familie, vrienden, heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

  Edmond & Marleen

 7. Pimmie Ruygt schreef:

  Lief gezin van Arjan,
  Ook bij mij kwam Arjan als elektricien om me te helpen bij het plaatsen van oa lampen
  Met arjan kwam niet een elektricien binnen, met Arjan kwam Arjan binnen.
  Met zijn verhalen, gezelligheid, een voorzichtig grapje. Hij kwam nog wel even extra voordat hij op vakantie ging want zijn meisje werkte nog een dag
  De vakantie naar het Ledro meer. Foto’s kwamen erbij want ik had daar als kind (60 jaar geleden) ook gekampeerd met mijn ouders. Gespreksstof genoeg daarover
  Volgens mij was het voor Arjan zijn plek voor ontspanning en genieten.
  Ik las ..zijn werk was zijn hobby. De kroonluchter van mijn oma wilde ik graag ophangen maar er moest iets aan hersteld.
  “ ik neem het wel even mee, kijk wel even of ik er iets aan kan doen” en ja hoor , de kroonluchter hangt. Een dierbare herinnering aan mijn oma en nu ook aan die unieke man, die dat toch maar weer in elkaar kreeg
  Heel veel sterkte en steun voor elkaar. Het gemis blijft, maar de mooie herinneringen ( volgens mij zijn er vele) zullen op den duur weer een glimlach geven

 8. Jacqueline van zweeden schreef:

  Erwin, gecondoleerd met het overlijden van je broer Arjan.
  Jullie zijn jaren mijn achterbuurjongens geweest. Arjan altijd ondeugend en jij heel rustig.
  Heb goede herinneringen aan ons gezellige buurtje.
  Ik wens je heel veel sterkte toe.
  Jacqueline Threels

 9. Margriet Neuteboom schreef:

  Arjan is mijn grote neef. Hij is tien jaar ouder dan ik. Toen Arjan nog thuis woonde, woonden we twee straten bij elkaar vandaan. Het was dus makkelijk om even langs te gaan op Dahliastraat 28 en dat deed ik dan ook regelmatig.

  Zelf kom ik uit een meidengezin. Bij ome Koos en tante Diwa was het echt een mannengezin. Soms kon het contrast niet groter zijn.

  Zo was tegen het einde van het jaar de Dahliastraat standaard bekleed met een rood hoogpolig tapijt van afgestoken vuurwerk dat was aangelegd door Arjan en kornuiten. Ook stonden er heel vaak bij de achterdeur, netjes paar bij paar op de mat, verschillende schoenen van Nike Air Max in maat zeeschuit. Binnen zaten Arjan en zijn vrienden vanaf de bank gezellig een sportwedstrijd te kijken. En dat Arjan een echte natuurliefhebber was, zat er al van jongs af aan in. Op zijn slaapkamer had hij keurig geordend skeletjes van muizen en andere kleine diertjes staan.

  Ik kan mij de verjaardag nog herinneren dat ik Diana voor het eerst ontmoette. Daarna ging het snel… eigen huis, eigen bedrijfje, Wessel en even later Jelle…

  Ik zal mij Arjan altijd blijven herinneren als mijn grote neef waar ik tegen op kijk, altijd behulpzaam en altijd omringd door een gezelligheid die ik bij ome Koos en tante Diwa ook altijd vond. Ik wens Diana, Wessel, Jelle en alle andere betrokken famile en vrienden, waaronder zeker ook Erwin en zijn gezin, veel sterkte toe voor de komende periode.

  Liefs, Margriet

 10. Rianne Thenu schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,

  Gecondoleerd met dit verlies. Dit moet een hele rare tijd zijn voor jullie, maar probeer kracht te halen uit de mooie herinneringen samen.
  Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd met alles. Ik denk aan jullie…..

  Lieve groet,
  Rianne Thenu

 11. Wynanda van Vliet schreef:

  Lieve Diana, kinderen en familie,

  Soms is er zoveel wat we voelen
  Maar zo weinig wat we kunnen zeggen.

  Ik kan jullie alleen maar heel veel sterkte wensen in deze vreselijk moeilijke tijd.

  Veel liefs,

 12. Marco, Elna, Manon en Elles Groenendijk schreef:

  Lieve Arjan,

  Het is nog steeds niet te bevatten dat jij er niet meer bent ,20 jaar geleden hebben wij jou mogen leren kennen bij ons op het erf aan de Rondweg.

  Je had altijd tijd voor een praatje en een lolletje, Manon en Elles hebben als kleine meisjes heel wat uurtjes bij jou in de schuur doorgebracht om even te kijken wat je aan het doen was of om een snoepje te halen. Ook de honden hadden het bij jou altijd erg goed en kwamen graag een koekje en een knuffel bij je halen.

  Altijd stond je voor iedereen klaar als we weer eens een elektra-pijpje te kort kwamen dan zeiden we “oh we kijken wel even bij Arjan in de schuur” en dat vond jij prima want als je iemand kon helpen dan deed je dat.

  Het blijft onwerkelijk dat jou bus niet meer elke dag het erf op komt rijden, bedankt voor alles Arjan we hopen dat je nu je rust hebt gevonden ⭐️

  Lieve Diana, Wessel en Jelle we willen jullie heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies en weet dat we altijd voor jullie klaar staan!

 13. Jakob Meiborg en Eliza Vinke schreef:

  Lieve Arjen,

  Wat een verdrietig nieuws! Wij schrokken ervan..

  Via Michel kwam je weleens bij ons voor een klusje. Je dronk dan een colaatje en kletste ronduit over je meisje en de kinderen.

  Je zal gemist worden vriendelijke man!
  Rust zacht.

  Veel sterkte voor de familie.

  Liefs Jakob en Eliza

 14. Jill en Jass schreef:

  Lieve Arjan,

  Toen wij hier 5 jaar geleden kwamen wonen, kwam jij meteen helpen met elektra. We leerden je kennen als een lieve gezellige buurman, onze kinderen waren altijd gek op je ‘ hè gekke buurman’. Altijd in voor een praatje en gezelligheid. De dag dat wij hoorden dat je er niet meer was, zullen we beide nooit meer vergeten. De gezegde ‘ beter een goede buur, dan een verre vriend’ had nog nooit zo echt gevoeld. Want wat was jij een goede buur. Onze straatfeestjes zullen nooit meer hetzelfde zijn! We zullen je missen Arjan. Liefs Jill, Jass. Joas Lino Manu

 15. Walter van Schaik schreef:

  Ik zal je missen kerel; het was altijd goed samenwerken met je !

 16. Gonny en Geer Kuilboer schreef:

  Lieve Arjan

  Onze eerste kennismaking met jou is 45 jaar geleden , op de camping aan de Bodensee .
  Met de tent en de oranje volkswagen kever
  Je was nog een jochie van een jaar of zes , en al gek van vissen ! We hebben daar nog op forellen gevist met vader Koos .

  Al die jaren kwamen we één of twee keer per jaar bij Koos en Diwa op bezoek en hoorde dan de verhalen van Jou en Erwin ! Je had interesse in auto’s en je kon daar met Geer over praten .

  Jij en jullie gezin lopen dus al 45 jaar als een rode draad door ons leven !

  Tot ik van morgen het bericht las van je overlijden , onbegrijpelijk , niet te bevatten , wat verschrikkelijk !

  Lieve Diana , Wessel en Jelle , Gecondoleerd en wij wensen jullie heel veel kracht en Sterkte toe !

  Ook voor Erwin , Saskia en de kids .

  Liefs Geer en Gonny Kuilboer

 17. Lennart van Agthoven schreef:

  Arjan,

  Nooit meer… dat je opneemt met ‘de beste’, als ik je belde.
  Ook al zei je dat als grap…
  Nooit meer… ‘hee vriend’, als ik binnenkwam.
  Nooit meer… Dat gemopper op de Hollandse muziek tijdens werk.
  Nooit meer… Discussiëren over hoe Feyenoord nou moest spelen om kampioen te worden.
  Nooit meer… Tips en foto’s krijgen van het barbecueën wat je zo graag deed.
  Nooit meer… Verhalen van het vissen wat je eigenlijk te weinig deed.
  Nooit meer… Een lekker broodje kroket bij ons thuis.

  Lieve Arjan..
  Al die kleine dingen ga ik enorm van jou missen.
  Ik zag je niet alleen als collega maar ook als vriend.
  Bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan.
  Ik zal je nooit vergeten.
  Rust zacht vriend.

  Lennart

 18. Diana Verheul schreef:

  Lieve Arjan,
  Onze eerste ontmoeting kan ik mij niet meer helder voor de geest krijgen. Je had een vrienden groep waar mijn broer Paul bij hoorde, Bas je beste jeugdvriend , Herman, Dennis, Jerro, Cornel, Wilco. Dus ik was voor jou het zusje van Paul. Waar wij elkaar echt ontmoet hebben is in de kroeg Walzicht. Toen op een avond de vonk oversloeg heb ik JOU achterop de fiets naar huis gebracht. Waarschijnlijk moest je toch iets meer moed indrinken om de eerste stap te zetten! De eerste ontmoeting met je ouders was ook best wel enerverend, er heerste toen schurft op mijn werk en op een avond stond ik dus voor de eerste keer op de stoep bij mijn schoonouders met de mededeling:” hallo ik ben Diana en ik heb hier een potje anti schurft zalf, is Arjan thuis?” Arjan vond dit geen probleem wand ik moest hem van top tot teen in smeren… Ik woonde toen nog in Zoeterwoude dorp en als het enigszins kon kwam je met je trots, je Honda Prelude naar mij toe. Na een aantal jaren hebben we ons huis gekocht, en toen kwam al snel ons huisje boompje, en ook beestje met Zoe de hond. Naast je beste vriend Bas en zijn José, ontstond de vriendschap met Karin en Mike tijdens de eerste zwangerschap van ons. Ik kreeg Wessel en zij kreeg Dana. 4 jaar later kwam onze 2e zoon Jelle. Bij Karin, Colin en Phoebe. We ondernamen met onze 2 gezinnen veel leuke dingen. Weekendjes weg, wandelen met de honden, oud en nieuw vieren met carbid schieten, maar ook naar ons favoriete vakantie land Italië. Waar we de laatste 10 jaar ongeveer naar toe reden met onze caravan bij ons favoriete plekje het Ledromeer. Wat hadden de jongens het daar naar hun zin, met hun eigen bootje op het meer, hun vriendengroep. Jij kon daar genieten van de natuur en ook van het vissen, ook al kreeg je er geen vis uit het meer 😂 Van vissen kon je ook thuis genieten, vroeger met de jongens bij de Lek, later met je bootje thuis samen met Jelle, Bas of je neefje Guus of bij ome Jan in Naarden. Maar je had nog meer hobby’s, en dat was Feyenoord. Daar ging je graag naar toe met Wessel en Bas en Dominiq of je vriend Lennard. Bij toeval hadden jullie net de juiste kaartjes gekocht toen Feyenoord kampioen werd! Wat baalden de maten van het werk dat ze de volgende dag met de papieren kampioenbeker op de foto moesten! Eindelijk geen “grote” mond dat Ajax beter was! En dat was de volgende passie, je werk, ruim 20 jaar heb je je eigen bedrijf gehad, het kon niet gek genoeg, je zei altijd: ‘Diana het maakt me niet uit hoeveel ik moet werken, m’n werk is mijn hobby, ik heb een leuke groep maten om mij heen, wat wil je nog meer..’. Altijd de grootste lol onderling, lekker een muziekje op, wat soms iets te veel Nederlands was! Jij had liever iets meer rock, zoals Metallica of Iron Maiden. En die muzieksmaak heb je doorgegeven aan Jelle, jullie gingen graag met elkaar en met Bas naar concerten. Je laatste passie was formule 1, Ferrari en later natuurlijk ook Max Verstappen. Graag keek je dit samen met vrienden, mijn moeder en jouw vader op televisie maar je ging ook graag naar het circuit. Dat deed je graag met je vader. Helaas doordat hij ziek werd lukte dat op het laatst niet meer. Helaas bestond ons leven niet altijd uit zonnestralen. Er zijn in de laatste 10 jaar ook dieptepunten geweest, het overlijden van jouw ouders en mijn vader en mijn ziekte. Dit heeft soms ook wel een stempel gedrukt op ons gezinnetje. Gelukkig hebben wij toen ook veel hulp en ondersteuning ervaren van o.a. onze broers Paul en Erwin en hun partners Conny en Saskia en onze vrienden, maar vooral ook van onze ouders, die altijd voor ons klaar stonden. Voor de opvang van onze kinderen of gezellig met elkaar te eten. Dat was bij ons wel een favoriete bezigheid, barbecueën. Je keek graag filmpjes op YouTube, hoe je het lekkerste eten moest bereiden. Soms stond de hele dag de barbecue aan en hoopte ik dat de buren niet net de was hadden uitgehangen voor de rook!
  Maar mijn mooiste herinneringen zijn natuurlijk ook hoe fijn wij het samen hadden, we waren samen 4 handen op 1 buik, soms hadden we aan 1 woord of 1 blik genoeg en begrepen we elkaar. En ik bewonder jou om hoe je alles gedaan hebt al onze jaren samen. Hoe liefdevol en zorgzaam je was. Al vroeg je iets aan je, je stond altijd voor mij en je jongens klaar. Allicht ben ik iets vergeten te zeggen, we hebben zoveel mooie herinneringen, daarom kan ik nu alleen nog maar zeggen: ‘Arjan je was mijn allerliefste maatje, ik hou zielsveel van je en hoop ik dat je nu je rust gevonden hebt…’
  Liefs Diana

 19. Natasja en Dennis schreef:

  Wat is het toch verdomd moeilijk/raar zo…..
  Gisteren was je afscheid en als je geweten had dat zoveel mensen om je geven en dat je een geweldige lieve aardige vriend/buurman was…..Wat gaan we je missen….je ochtendloopje met Sjors met sokken en slippers aan, je haar die gewoon omhoog stond en oja vergeet je bakkie koffie niet…die je gewoon meenam met je rondje…..
  Als we langs liepen lag je vaak gewoon op de keukenbank naar je kleine tv te kijken terwijl wij dachten die spoort niet dat ligt toch niet makkelijk je heb in de woonkamer een bank met een grote tv.
  Of gewoon het praatje in de tuin met een biertje en wat lekkers of we hadden het over lekker eten….daar was je ook niet vies van of dat je weer was eens begonnen was met lijnen want dit ging toch ook niet zo. Het vissen wat je graag deed ( vele foto’s gehad met de vissen die je gevangen had) en Dennis die zondags wel is meeging ook al vingen jullie niks…het was gezellig zo.
  We kunnen zoveel opnoemen en hebben in die bijna 20 jaar genoeg beleefd…..het is zo onwerkelijk…jou bus die er niet meer staat in de straat…we denken nog steeds dat je zo komt….
  Iedereen die hem kende/lief had….heel veel sterkte❤

 20. Erwin Verweij schreef:

  William Shakespeare in de woorden van Herman: ¨ Het verdriet wat niet spreekt, knaagt aan het hart tot het breekt….” ¨ Rust in vrede lieve goedzak¨

  Lieve Broer,
  Je liet het licht bij vele mensen branden, maar je had steeds meer moeite het bij jezelf brandend te houden.

  De vragen en mist om jou heen maken het zwaar. Maar we gaan ons best doen er wat van te maken. Mooie maar ook grappige gedachten van vroeger over jou helpen hierbij. Het zijn er heel veel; Ik noem er een paar;

  Fascinerend keek ik hoe je met je vrienden op Zundapps rond scheurde. Opvoeren en voorzien van het mooiste spuitwerk. Het leek wel een competitie.
  Op vakantie in Duitsland mocht ik in jouw Honda Prelude rijden. Deze zat vol met een door jou zelf ingebouwde geluidsinstallatie met grote boxen. ¨Itś my Life¨ van Dr Alban stond op. Ik voel het nog.
  Je was onze grote knuffelbeer. Op de camping Warsberg nam je die gekke vrienden van je mee. Wat hebben we gelachen.

  Je maakte veel mee met je vrienden. Ze noemde je ¨Itte¨. Je had als peuter gezegd ¨Itte ook koekie¨ Vervolgens was ik ¨kleine Itte¨
  Van de week vroeg ik een maatje van je; ¨Noem nog eens wat geks van vroeger¨
  Ja, ik weet dat Itte bij mij in de auto op de achterbank zat. We deden een wedstrijdje achteruitrijden in Woerden. Hij scheet zeven kleuren.

  Onvermoeibaar vertelde je mij over allerlei technische snufjes die je had geïnstalleerd. Mijn aandacht zakte wel eens wat weg maar dat maakte je weinig uit. Je ging gewoon door. Wat was ik blij met je als weer eens wat kwam repareren of installeren bij ons thuis. Wat een vakman was je! Je bleef ook altijd even hangen en had altijd wel wat te vertellen. GVD wat ga ik dat missen….

  Als er nog eens een prijs komt voor de elegantste bouwvakkers-decolleté dan komt deze jou nog toe. Zonder schaamte toonde je deze aan iedereen.

  Ik kan zo nog wel even doorgaan maar ik sluit af met jouw liefde voor de natuur. Vogels, vissen en bloemen. Als vervelende gedachten mij de komende tijd pijn doen, luister ik naar de vogels en bedenk ik nog zo´n mooie of grappige gedachte over jou. Deel ik mijn verdriet en geef ik mijn hart lucht.

  Broer ik ga je missen!

  Rust Zacht

  Laten we met elkaar luisteren naar de stilte…de vogels….

  Erwin

 21. Trudy Van Putten schreef:

  Lieve Diana Wessel en Jilles wij wensen jullie heel veel sterkte.Dat zal jullie nodig hebben.Weet je Arjan kwam als een klein broekje van vier al bij ons spelen met Herman zaten bij elkaar in de klas met al die andere knappen .Je hoefde maar te bellen en dan was d’r. Weet Arjan dat wij je heel er gaan missen jochie wij houden van jou liefs Joop en Trudy.❤️

 22. Erik van der Quast schreef:

  Diana, Wessel en Jelle,
  Gecondoleerd met het verlies van Arjan.
  Woorden schieten te kort.
  Heel veel sterkte toegewenst voor nu en de komende tijd.

  Erik van der Quast
  Oud buurjongen en namens Blankestijn Installaties b.v.

 23. Herman Van Putten schreef:

  Allerliefste goedzak, wat heb je toch gedaan? Je stond er altijd voor iedereen. Maar niemand kon beseffen wat er in je koppie speelde. Je bent de allerliefste en zachtaardige man die ik ooit gekend heb. Je kon kletsen en vertellen over je jongens en meisjes.maar dat je je zo klote voelde dat kon je niet vertellen…. Je moet eens weten hoe geliefd je was (bent) we hebben vandaag afscheid moeten nemen van jou….het is niet te bevatten voor iedereen die je kende….. ik zal je nooit vergeten en je in mijn hart koesteren als de aardigste man /vriend die ik ooit heb leren kennen… je zal voor altijd in mijn hart en gedachten zijn…. Rust in vrede vriend ❤️💔💔 je grote vriend Herman en zijn gezin

 24. Dick en Carolien Oorschot schreef:

  Woorden voor zoveel verdriet, ze zijn er gewoon niet!
  Ongeloof…dat is wat er in ieders hoofd speelt.
  Arjan was iemand waar je niet omheen kon.
  Nooit reed hij met zijn bus voorbij, altijd tijd voor een “goed gesprek”, als wij voor in de tuin waren.
  Formule 1, dat was onze raakvlak.
  2 keer met hem mee geweest naar een Grand prix, wat een fantastische dagen waren dat!
  Diana, Wessel en Jelle heel veel sterkte met dit grote gemis.

 25. Henk en Marion de Vogel schreef:

  Wij wensen jullie heel veel sterkte,en zal zeker het geluid van carbidschieten op oudejaarsdag missen

 26. Irene Wendel-Vork schreef:

  Diana ,Wessel en Jelle gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader.
  Heel veel sterkte in deze ongelooflijke moeilijke tijd en ook voor de familie heel veel sterkte.
  En Arjan rust in vrede

 27. Jan en letty van der wind schreef:

  Een onverwacht zeer droevig bericht. Heel veel sterkte voor jullie in deze heftige tijd.

 28. Manon Bouwman schreef:

  Jeetje, wat ben ik me rot geschrokken toen ik hoorde dat jij er niet meer was! Je hebt hier bij papa het huis nog helpen verbouwen. We hadden nog een stuk watermeloen in de koelkast liggen dus ik vroeg aan je of je er een stukje van wilde. Ik had er namelijk zelf ook zin in. Ik dacht ik snijd wel iets meer want er waren nog meer mannen hier aan het werk van jullie werkgroep. Je ging er klaar voor zitten met een bakkie koffie erbij. Ik was nog niet klaar met snijden of het was op. Je zat te smikkelen en je nam er de tijd voor. Daar kwamen de verhalen weer. Ik heb enorm om je gelachen en genoten van al je verhalen. Slap ouwehoeren, daar was je goed in en we konden het overal en nergens over hebben. Arjan ik ga je missen!! We zijn een fijne vent aan je verloren. Je stond altijd voor iedereen klaar. Je bent en blijft een bijzonder mens met een hart van goud. Ik ga je praatjes en verhalen missen fijne vent. Het gaat je goed. Vergeten gaan we je nooit, echt nooit!!
  Diana, Wessel en Jelle, ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Arjan.
  Veel liefs

 29. Rob Bouwman schreef:

  Arjan fijne vent

  De schok was groot toen ik hoorde van jou overlijden. Ik ken jou als een gezellige vent geen klus was je te gek. Op de foto sta ik je haar te knippen in corona tijd toen we niet naar de kapper konden, het kon allemaal. In Italië deden we gezellig een paar keer eten met elkaar, wat een mooie tijd. Maar nu ben je er niet meer het ga je goed fijne vent, je hebt nu de rust
  Je bent om nooit te vergeten.

 30. Ted en Alinda schreef:

  Lieve Itte

  Zoveel leuke herinneringen aan jou uit onze jeugd itte en okke … echt je was een bijzonder mens een lieve goedzak met een gezellige babbel. We zagen je altijd graag, we wensen Diana Wessel en Jelle heel veel sterkte en kracht!
  Liefs Ted en Alinda (okke)

 31. Ron en Yvonne de Vries schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,

  Groot was de schok toen wij het bericht kregen dat jij, Arjan, was overleden.
  Je was een fijn mens! Altijd in voor een praatje met een bakkie koffie bij ons thuis of op de werkplaats van Ron. En altijd een goede maat (maar eigenlijk meer dan een goede maat ondertussen) van Ron tijdens het werk, bereid om te helpen waar dan ook.
  Nooit zullen we vergeten dat we tegenover jullie stonden op vakantie in Italie (zonder dat we het van elkaar wisten overigens) en dat we met elkaar op pad gingen op een dag om oa te gaan zwemmen. Arjan, jij ging behalve zwemmen ook vissen en vroeg of ik (Ron) ook eens wilde vissen. We maakte nog een grapje over de Italiaanse boa’s dat als ik de hengel zou pakken er wel een boa aan zou komen. En wat gebeurde er…ik pakte de hengel en toen stond ineens de Italiaanse boswachter achter ons met de vraag of we een vispas hadden maar omdat hij geen Engels kon en wij geen Italiaans kwamen we er met een waarschuwing van af. Wat hebben we gelachen toen. Was een vakantie om nooit te vergeten.
  Arjan, we gaan jou en je gezellige praatjes en bakkies koffie met elkaar ontzettend missen. We hopen dat je nu je rust hebt gevonden.

  Lieve Diana, Wessel, Jelle en overige familieleden, wat zal het jullie ongelofelijk veel verdriet doen. Wij wensen jullie alle kracht toe in deze moeilijke tijd.

 32. Danny en Paula de Vries schreef:

  Beste familie van Arjan,
  Wat een intens verdriet en gemis voor jullie. Wij hebben fijne herinneringen aan Arjan en wij wensen jullie veel kracht, liefde en sterkte toe.

  Met lieve groet,
  Danny en Paula de Vries

 33. Jan en Joke van Dam schreef:

  Beste Diana, Wessel, Jelle en familie,

  Geschokt hebben wij vernomen dat Arjan is overleden.
  De leegte die hij achterlaat, is niet met woorden te vullen.
  Wij wensen jullie heel erg veel kracht toe met elkaar.

  Jan en Joke van Dam (ouders van Daniëlle en Giel).

 34. Michel en Tanja Hof schreef:

  Lieve Arjan,

  Er zijn geen woorden voor, wat een verdriet. Je vrolijke babbel, altijd in voor een praatje. Je hoefde maar wat aan je vragen en je ging je best doen om het voor elkaar te krijgen, je stond voor iedereen klaar, het woordje nee kende je niet, je was zo ontzettend goed in je vak.
  Voor ons deed je altijd zoveel moeite om dozen limocello mee te nemen vanuit jouw mooie Italie.
  We gaan je zo vreselijk missen als collega, maatje maar ook als vriend.
  Dag lieve Arjan, we hopen dat je nu rust gevonden hebt. We wens Diana, Wessel en Jelle heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

  Liefs Michel en Tanja

 35. Bryan de Waal schreef:

  Beste familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Arjan. Ongelooflijk verdrietig nieuws.

  Wij wensen de hele familie heel veel sterkte komende tijd.

  Bryan de Waal & Ingeborg Stuip
  Voorstraat 85
  3441 CJ WOERDEN

 36. Jaap en Ria de Bruin schreef:

  Lieve Arjan wat was jij een goed mens, altijd klaar staan, een vakman en altijd de tijd voor een gezellig praatje.
  Praten over voetbal, vissen je vakanties in Italie je vond dat prachtig. (menig keer nam je voor ons limo mee),
  niets was je teveel.
  Lieve Diana, Wessel en Jelle heel veel sterkte met dit ontzettend grote verlies.
  Jaap en Ria de Bruin.

 37. Wim en José Wilbrink schreef:

  Diana, Wessel en Jelle, gecondoleerd met dit grote verlies.
  Wij wensen jullie en alle mensen die jullie lief zijn, heel veel sterke.
  Nu en de komende tijd.

  Wim, José, Rick en Lisa Wilbrink

 38. Jolanda Broekhoff schreef:

  Diana Wessel en Jelle

  Hier zijn geen woorden voor.
  Wij wensen jullie veel sterkte in deze zware tijd.

  Bertil en Jolanda Broekhoff-Pauw

 39. Jerney Schoenmaker schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,
  Woorden schieten tekort voor dit vreselijke verlies. Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen. In gedachten ben ik bij jullie.

  Liefs, Jerney

  “So close, no matter how far”

 40. Iman Vroman en Christa Straus schreef:

  Beste Diana, kinderen en familie,

  We zijn enorm geschrokken van het bericht dat Arjan is overleden. In de Dahliastraat (van1992-2002) was hij onze over buurjongen.
  Toen wij daar kwamen wonen heeft hij in ons huis een hele bedrading aangelegd. Een paar jaar geleden heeft hij in ons huidige huis nog een aantal klussen gedaan. We kennen hem als een ontzettend aardige vent en vinden zijn overlijden een groot verlies.
  Ontzettend veel sterkte gewenst in deze periode voor jullie allemaal.

  Iman Vroman en Christa Straus
  Beaujolaisgaard 20
  3446WN Woerden

 41. Helen Aerts-Gerritsen schreef:

  Een vreselijke schok, anders kan ik het niet noemen toen ik hoorde dat jij niet meer bij ons bent… nooit meer de verhalen terug kunnen halen over de tijd dat onze twee oudsten samen voetbalden en wij regelmatig langs de lijn stonden, nooit meer die heerlijke lach, nooit meer je bus hier voor ons huis als je naar je broer ging,… en nog zoveel meer😢 Ik denk terug aan de tijd dat ik aan jullie keukentafel zat, te wachten tot jouw vrouwtje weer een prachtige taart voor mij had gemaakt en ik jullie mooie huis en tuin bewonderde💖
  Je laat een prachtige vrouw en 2 prachtige kinderen achter… in hen zul jij altijd voortleven!
  Het ga je goed lieverd, ik hoop dat je je rust hebt gevonden en op een prachtige plek bent!
  De hemel heeft er een krachtige ster bijgekregen🌟

 42. Diana Perquin schreef:

  Diana, Wessel en Jelle,

  Gecondoleerd en sterkte met dit grote verlies.

 43. Gea & Roelantine schreef:

  Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet

  Diana, Wessel en Jelle,

  We wensen jullie toe dat jullie in liefde mooie herinneringen aan Arjan met elkaar kunnen delen.
  Dat zijn vast veel meer herinneringen dan alle draadjes die Arjan jarenlang bij ons thuis met elkaar heeft verbonden.

  Lieve groet, Roelantine & Gea

 44. Gea Koren & Roelantine Vogelaar schreef:

  Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet

  Diana, Wessel en Jelle,

  We wensen jullie toe dat jullie in liefde mooie herinneringen aan Arjan met elkaar kunnen delen.
  Nog veel meer herinneringen dan alle draadjes die Arjan jarenlang bij ons thuis met elkaar verbonden heeft.

  Lieve groet, Roelantine & Gea

 45. Robin en Hanneke Hage schreef:

  Wat een gemis om onze lieve Arjan te moeten missen, het was zo’n mooi mens die altijd alles wist, hield van een goed gesprek en lekker eten, wat hebben wij met hem gelachen en van hem genoten. We snappen het nog steeds niet en hopen dat hij zijn rust heeft gevonden. Lieve Diaan, wij willen jou en de jongens overal bij en mee helpen en dragen jou ook in ons hart. Veel liefs van ons Robin en Hanneke xxx

 46. André en Thea de Jong schreef:

  Een mooie blijvende herinnering aan een geweldige vent, “collega” en vakman.
  Wij zullen hem nooit vergeten!
  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met het verlies van Arjan.
  Vermeij Schilderwerken, René en Stefan,
  André en Thea de Jong

 47. Carolien Vianen schreef:

  Er is niets wat voorgoed verdwijnt als men de herinnering bewaard.

  Heel veel sterkte!

 48. Jeannette van der Maat schreef:

  Lieve Diana, Wessel, Jelle en familie
  Gecondoleerd met het grote verlies van Arjan. Geen woorden voor maar ik wil jullie heel veel sterkte, liefde en kracht toewensen voor de komende tijd. In gedachten ben ik bij jullie dinsdag.
  Lieve groet, Jeannette van der Maat, Dahliastraat.

 49. Jerom, Joris, Mees & Carola schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,

  Gecondoleerd met dit enorme verlies! Sprakeloos en diep geschokt zijn we.
  Heel veel sterkte gewenst voor nu en in de toekomst!

  Lieve groet van ons

 50. Bas & Heidi van Dijke schreef:

  Lieve Arjan,

  Ineens was je weg..

  We zijn verschrikkelijk geschrokken van het nieuws dat je er niet meer bent. Je hebt bij ons thuis alle electra klussen door de jaren heen gedaan. Zo’n fijne, gezellige vent heb je graag over de vloer. We gaan je kletspraatjes erg missen. We wensen jullie, die verbijsterd zijn achtergebleven, heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

  Bas & Heidi van Dijke
  Rozenstraat 33

 51. Hugo en Anneke Smit schreef:

  Van harte gecondoleerd, Diane, Wessel en Jelle.
  Een mooi mens is overleden.

  Wat zullen jullie hem missen en wat zullen er velen zijn die hem missen.
  Missen…..omdat hij ALTIJD voor een ander klaar stond.
  Missen…. omdat hij gezelligheid bracht tijdens zijn werkzaamheden.
  Missen…. omdat er zoveel snoertjes, lampjes, schakelingen etc ons zullen doen herinneren aan hem.
  Missen… omdat we nu een voorraad roze koeken in de kast hebben liggen. Dit was zijn dieet, zei hij dan.
  Missen…. omdat…

  We er geen woorden voor kunnen vinden.
  Veel sterkte en kracht gewenst in een toekomst zonder Arjan.

  Hartelijke groet,
  Hugo en Anneke

  .

 52. Sharon Graveland schreef:

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.

 53. Debby Wolswijk schreef:

  Woorden schieten tekort…

  Dat mooie herinneringen op den duur dit verlies mag verzachten.

  Debby Wolswijk en Arjen Fortuin
  Liam en Muriel

 54. Jordy en Lizet schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,
  Gecondoleerd met jullie enorme verlies!
  Heel veel sterkte gewenst, om hier samen mee verder te gaan!

 55. Familie van Vliet-Boelen schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies!

  Liefs,

  Mark, Sanne, Sophie en Jay

 56. Fam da silva schreef:

  Lieve Diana Wessel en Jelle gecondoleerd met het verlies van je maatje en jullie vader. Nooit meer het rondje speeltuin in de morgen met Sjors en het schepje en even goedemorgen, koud hè nou werkse. Gewoon even het praatje. Heel veel sterke met wat nog komen gaat liefs Mario Ingrid

 57. Maaike Burgers schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,
  Gecondoleerd met jullie enorme verlies!
  Zo’n 17 jaar heb ik bijna naast jullie 4-en mogen wonen, we hebben in al die jaren veel gelachen, maar ook veel gedeeld en gehuild! In de tijd dat het voor mij heel zwaar was, waren jij, Diana en Arjan er altijd voor mij, Lotte en Stijn.
  De kleine dingen, zijn de dingen die er toe doen. Toen mijn schutting dreigde om te vallen, redde Arjan me, kapotte lamp, een schoolbeker die niet meer open wilde: vraag maar aan Arjan. Gewoon een praatje als Arjan, eerst Zoey en later Sjors uit liet. Soms was het: “ik heb vannacht 3x Schiphol gezien……..” dan was hij met Wessel in de bus de halve nacht rondjes aan het rijden geweest. (Ik kan me niet meer herinneren of Jelle ook zo slecht sliep toen hij klein was, maar Wessel, je vader heeft wat met je rond gereden!) Stijn die mee mocht met de boot.
  Met zijn 3-en in Diana’s fiat 500 naar de bruiloft van Chiel en Danielle, het grote scherm in de straat en een tribune in jullie voortuin met een WK voetbal. zoveel kleine herinneringen.
  Voor jullie zo’n enorm gemis! Heel veel sterkte en tot gauw.
  Liefs Maaike

 58. Fam. van der Wijden schreef:

  Lieve buren,
  We zullen Arjan altijd herinneren als een lieve, behulpzame en vrolijke buurman! We missen zijn aanwezigheid in de straat. We verwachten hem elk moment langs te zien lopen, op weg naar z’n werk of Sjors uitlaten. We denken hem te horen in de tuin. Maar hij zal nooit meer ‘Diaan’ roepen….
  Veel sterkte voor jullie allemaal!
  Liefs

 59. judith mensen schreef:

  Woorden schieten te kort.

 60. Renate van kent schreef:

  Jeetje Arjan mijn ouwe schoolvriendje…4 jaar met je doorgebracht op school bij je in de klas gezeten .
  Zie je zo voor me met je groene bomberjas hoge legerboots aan bos met krullen…samen met Michael Zuidam .
  En nu lees ik dit.veels te jong weggenomen.
  Wens iedereen heel veel sterkte met dit verlies.
  Groetjes,
  Renate van Kent

 61. Jan en Ellen Blonk schreef:

  Dag lieve familie,
  Woorden schieten tekort, Arjan zit in ons hart als een lieve man. Lief was hij al als kind toen ik op hem mocht passen af en toe als jullie pa en ma, Diwa en Koos, op visite gingen bij die van mij….Heel veel sterkte voor de familie.

 62. Ron en Esther van den Hoek schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,

  Diep geraakt hoorden wij dit verdrietige nieuws en denken veel aan jullie.

  Wij wensen jullie kracht en sterkte toe en hopen dat de mooie herinneringen troost bieden.

  Rust zacht Arjan.

  Liefs, Ron en Esther van den Hoek

 63. Peter Bosch schreef:

  Hi Diana,Wessel en Jelle

  Heel veel sterkte de komende tijd.

 64. Anita Gerritsen schreef:

  Van harte gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader. Heel veel sterkte gewenst 🖤🙏

  Anita Gerritsen
  Esdoornlaan 27
  3442Hb Woerden.

 65. Dineke van Leeuwen schreef:

  Diana, Wessel en Jelle gecondoleerd met het verlies van Arjan en jullie papa. Heel veel sterkte toegewenst, ook voor de komende tijd! Een lieve groet Dineke van Leeuwen 💫

 66. Eugene Dupont schreef:

  Lieve familie wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Arjan, wij zullen hem altijd blijven herinneren als een leuke spontane man, die altijd voor iedereen klaar stond.Wij denken aan jullie. Eugene en Marion Dupont.

 67. Matthijs & Sylvia schreef:

  Arjan, je bent een fijn mens! Behulpzaam en deskundig. Altijd druk in de weer, maar ook tijd voor een kop koffie en effe (of wat langer) bijpraten. Een goed en/ of grappig verhaal was altijd voorhanden. Dank dat je er was!
  Diana, Wessel en Jelle veel sterkte toegewenst, koester en memoreer de herinneringen.

 68. Huib en Sonja Tuithof schreef:

  SPRA – KE – LOOS……. stil…… verdrietig…..

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,
  Klein is de ster, groot is de leegte die achterblijft.
  Onze harten huilen met jullie mee.
  Heel veel sterkte, lieve groet Huib en Sonja

 69. John,Maasje, Jamie en Devin de Jong schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle

  Arjan wij gaan je missen je was altijd
  Spontaan en je hoefde maar teroepen
  En je stond klaar .
  En de momenten dat wij gezellig met elkaar voetbal keken de E.K en W.k
  Lieve Arjan rust zacht.

  Diana ,Wessel en Jelle
  Wij wensen jullie heel veel sterkte toe met dit intens grote verdriet.

  Liefs John ,Maasje,Jamie en Devin de Jong

 70. Jacob Jan Verweij schreef:

  Ongelooflijk , niet te bevatten .
  Gecondoleerd.

  Claire & Ben

 71. Thijs en Ina Brakband schreef:

  Woorden schieten te kort.
  Heel veel sterkte de komende tijd.

  Thijs en Ina Brakband.

 72. Anna van Loon schreef:

  Lieve Jelle, lieve familie,

  Wat een intens verdriet. Woorden schieten te kort. Ik wens jullie alle kracht en sterkte toe in deze onvoorstelbaar moeilijke tijd.

  Groet,
  Anna van Loon
  Minkema College

 73. Esther van der Roest schreef:

  Beste Diana en Wessel, Jelle,

  Wat een enorme schok gaat er door jullie leven heen.
  Wat een gemis en verdriet.
  Ik ben er net als jullie waarschijnlijk door overdonderd en geraakt.
  Ik wil jullie heel veel liefde sterkte en zo veel meer toe wensen.
  Gecondoleerd met dit grote onverwachte verlies .
  Lieve groetjes
  Esther( oud overbuurvrouw uit de Dahliastraat)

 74. Wendy van der Wind schreef:

  Wat een mooi mens moeten we laten gaan. Heel veel sterkte voor Arjan zijn vrouw, kinderen en andere naasten. Gecondoleerd!

 75. Sandra Tuithof schreef:

  Lieve Diana en kids,

  Wat intens verdrietig! Ik wens jullie heel veel sterkte toe!

 76. Marianne Amahorseya schreef:

  Heel veel kracht en liefde toegewenst om dit zware verlies te dragen! In gedachten bij familie en vrienden.

 77. Angelique en Bert van den Broek-vd Ven schreef:

  Lieve Arjan,
  31 jaar geleden leerde ik jou kennen als onze buurjongen in de Dahliastraat.
  Waarna je snel met Diana ging samenwonen.
  Daarna 2 mooi boys erbij en het spul was compleet inclusief hond.
  Na het overlijden van Koos en Diwa wipte je onverwachts nog wel eens aan als je in de buurt was.
  Ik zal je missen Arjan,hoop dat je je rust gevonden heb!
  Bedankt dat ik jou in mijn leven mocht kennen.
  Je stond altijd klaar voor iedereen.
  Jou humor en lach zal ik me blijven herinneren.
  Dikke x

 78. José Schmidt Villalon schreef:

  Lieve Arjan, 4 jaar met jou in de klas gezeten op de St. Jozef school. We gingen veel met elkaar om maar daarna elkaar uit het oog verloren. Schaap was jouw bijnaam door je vele blonde krulletjes… Kwam je soms nog wel eens tegen, beide wat jaartjes ouder. Lieve familie en vrienden, heel veel sterkte met dit grote verlies. De mooie en dierbare herinneringen zullen altijd blijven.
  Lieve groet, José

 79. Edward Van beek schreef:

  Ik wens vrouw en kinderen en alle vrienden en kennissen heel veel sterkte met dit verlies

 80. Henk Esther Michelle Tim & Lynn schreef:

  Met woorden kun je veel, maar nu zo weinig….. Sterkte voor nu en later♡

 81. Herman en Greet schreef:

  Het dringt langzaam tot ons door dat je er niet meer bent.
  Vergeten doen we je niet.
  Herinneringen blijven
  Wat zal je gemist worden.
  We wensen je familie maar vooral je gezin heel veel sterkte toe.

 82. Jannie Vernet Verheul schreef:

  gecondoleerd met het grote verlies van jullie geliefde Arjan. Wat een gemis moet dat zijn, ik wil op deze manier jullie van Harte sterkte wensen om dit verlies te verwerken. groetjes van Jannie Vernet Verheul.

 83. Reinier en Micha schreef:

  Niet te bevatten, hoop dat je rust hebt gevonden. Diaan, Wessel en Jelle gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd.
  Reinier en Micha

 84. Joke de Kruif schreef:

  Wat ontzettend verdrietig om dit bericht te lezen, gecondoleerd Diana en Wessel en Jelle en ik hoop dat jullie alle sterkte en moed kunnen vinden om dit verlies te kunnen dragen. Joke de Kruif

 85. Kees en Gea Neuteboom schreef:

  Nog in de bloei van je leven,
  veel te vroeg.

  Lieve Diana, Wessel en Jelle,
  We moeten veel aan jullie denken.

 86. Hans en Loes Verweij schreef:

  Lieve Diana, Wessel en Jelle en verdere familie. Wat een vreselijk nieuws, wij zijn er helemaal stil van. Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.

  Rust zacht lieve Arjan.

  Hans en Loes Verweij,

  12 mei 2022

 87. Martin Gerritsen schreef:

  Rust zacht!!

 88. Richard, Barbara & Folkert schreef:

  Lieve Arjan, Diana, Wessel en Jelle,

  De allereerste keer dat wij elkaar tegenkwamen was in de bios op een van onze eerste dates in 1998 ❤️ We hadden alle vier net verkering en gingen in Utrecht naar de Titanic.

  Richard was natuurlijk jullie buurjongen op de Kastanjelaan en ging ook wel eens uit met een groepje waaronder Arjan. Maar ik leerde hem pas later kennen. Vooral toen onze jongens bij elkaar in de klas zaten en we voor ouderavonden naar X11 gingen en de ‘Woerdense posse’ elkaar daar tegenkwam. Altijd gezellig, zeker bij de diploma-uitreiking in Utrecht.

  Maar ook drankjes op het terras en de jochies buitenspelen in de stromende regen en later samen gamen en logeren.

  Lieve allemaal, heel veel sterkte gewenst en weet dat wij er altijd voor jullie zijn 🌸

 89. Jan en Ineke schreef:

 90. Rob,Sid, Tess & Liz schreef:

  Wat een vreselijk verdrietig nieuws.
  We zijn er stil van..
  We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe.

 91. Manuela, egbert en Bibi schreef:

  Heel veel sterkte toegewenst aan Diana, kinderen, vrienden en familie.
  Denk terug aan alle mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

 92. Fam .j klop. Gouda schreef:

  Heel veel sterkte toegewenst
  Aan alle nabestaande.
  Denk terug aan alle mooie en goede momenten

 93. Peter en gerda schreef:

  We zullen je missen arjan , we kunnen het nog steeds niet bevatten , rust zacht vriend

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De maximale bestandsgrootte is: 2 MB. U kunt alleen afbeeldingsextensies uploaden. Drop file here