Eerbetoon | Blog | Een persoonlijke uitvaart als eerbetoon aan het leven
Er is tegenwoordig veel mogelijk om een persoonlijke uitvaart te vormen. Eerbetoon helpt u met handige checklists en herkenbare verhalen. Lees het blog.
Persoonlijke uitvaart
9
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Een persoonlijke uitvaart moet volledig passen bij de overledene. Laat u inspireren door ons blog.

Een persoonlijke uitvaart bij Eerbetoon

Karin Horsting maakte zelf mee hoe je wél en hoe je níet begeleid wilt worden in de dagen voor een uitvaart. Zij gelooft dat een afscheid een eerbetoon is aan het leven. Eerbetoon helpt vol warmte en betrokkenheid om een persoonlijk afscheid vorm te geven dat de start vormt voor uw rouwverwerking. Centraal staat niet hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt.

Een warm afscheid

Een eerbetoon kent geen grenzen en Karin zet zich met haar hele ziel voor u in. Ze onderhoudt nauw contact met u als nabestaande en neemt alle praktische zaken uit handen. Karin werkt samen met een team van warme, eerlijke en betrokken partijen. Zo kan zij uw wensen waarmaken en doet het persoonlijk afscheid recht aan uw overleden dierbare.

Meer weten over Karin?

Karin is geïnterviewd door SportKnowHowXL. Resultaat? Een prachtige beschrijving van hoe zij vanuit de sport in de uitvaartbranche terecht is gekomen. Klik hier voor het hele interview.

Lees ons blog

Het is niet gek als u niet meteen weet wat te doen als uw dierbare is overleden. In ons blog vindt u een checklist, referenties en herkenbare verhalen over een persoonlijke uitvaart.

Drie prachtige kleindochters in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar moesten afscheid nemen va...