Een persoonlijke uitvaart moet volledig passen bij de overledene. Laat u inspireren door ons blog.

Een persoonlijke uitvaart bij Eerbetoon

Karin Horsting maakte zelf mee hoe je wél en hoe je níet begeleid wilt worden in de dagen voor een uitvaart. Zij gelooft dat een afscheid een eerbetoon is aan het leven. Eerbetoon helpt vol warmte en betrokkenheid om een persoonlijk afscheid vorm te geven dat de start vormt voor uw rouwverwerking. Centraal staat niet hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt.

 

Een warm afscheid

Een eerbetoon kent geen grenzen en Karin zet zich met haar hele ziel voor u in. Ze onderhoudt nauw contact met u als nabestaande en neemt alle praktische zaken uit handen. Karin werkt samen met een team van warme, eerlijke en betrokken partijen. Zo kan zij uw wensen waarmaken en doet het persoonlijk afscheid recht aan uw overleden dierbare.

 

Meer weten over Karin?

Karin is geïnterviewd door SportKnowHowXL. Resultaat? Een prachtige beschrijving van hoe zij vanuit de sport in de uitvaartbranche terecht is gekomen. Klik hier voor het hele interview.

Ook bij afwezigheid van Karin in vertrouwde handen

 

Graag stellen wij collega Jack Ligtvoet aan u voor. Wanneer Karin afwezig is, bent u bij hem in uitstekende handen. Tegelijkertijd met Karin heeft hij de opleiding tot uitvaartbegeleider gedaan en afgerond. Zij vonden elkaar direct in dezelfde aanpak en servicegerichtheid.

 

‘Na ruim 16 jaar gewerkt te hebben in luxe en boutique hotels in binnen- en buitenland heb ik ervoor gekozen om uitvaartbegeleider te worden. Een bewuste keuze om tot ondersteuning te kunnen zijn in een levensperiode van nabestaanden waarin ontzorgen en begeleiding écht nodig zijn. Afscheid nemen is niet alleen treuren om wie er niet meer is, het is ook herinneren aan wie iemand was. Het afscheid mag dan wel definitief zijn, maar de herinnering is onuitwisbaar. Samen komen we tot de kern van de uitvaart. Wat vindt u nou écht belangrijk? Een uitvaart zonder persoonlijk afscheid bestaat niet; iedereen verdient een mooi en memorabel afscheid. Ik ontzorg en begeleid u in deze zware periode van rouw en verlies waarin in korte tijd veel geregeld moet worden. We maken het ook niet zwaarder dan het al is, afscheid neem je met een lach en een traan.’

Lees ons blog

Het is niet gek als u niet meteen weet wat te doen als uw dierbare is overleden. In ons blog vindt u een checklist, referenties en herkenbare verhalen over een persoonlijke uitvaart.

Wanneer uw dierbare overlijdt, lijkt de wereld even stil te staan. Ongeloof, verdriet en tegelijkert...

Altijd al ben ik een voorstander van live muziek tijdens een uitvaart. Een favoriet nummer van een o...

Drie prachtige kleindochters in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar moesten afscheid nemen va...

Op de dag van de uitvaart komt alles samen. Alles wat je van te voren samen met een familie hebt bed...

Mijn vader was al lange tijd ziek. Hoezeer het ook duidelijk was dat het afscheid nabij was, toch ov...