Eerbetoon | Samen op weg naar een passende uitvaart in Woerden
Samen op weg naar een passende uitvaart. Niet hoe het hoort staat centraal, maar hoe het precies past of voelt.
Betekenisvolle uitvaart Woerden, uitvaart Woerden, persoonlijke uitvaart Woerden
105
post-template-default,single,single-post,postid-105,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Referentie – Familie Stronck

Wij hebben Karin van Eerbetoon leren kennen als iemand die zorgt voor een persoonlijke, warme en uiterst zorgvuldige begeleiding van de uitvaart. Toen mijn oom overleed was zij snel bij ons thuis. Zij straalde rust uit en leidde ons als ‘vanzelfsprekend’ door dit emotionele proces. Zij luisterde goed naar onze wensen en gaf ideeën en adviezen als dat nodig was. Ze stond vanaf begin tot het eind naast en heel dichtbij ons. Dank voor jouw betrokkenheid en het bijstaan van ons in deze verdrietige tijd.

Familie Stronck-Raven