fbpx
Eerbetoon | Een eerbetoon aan het leven dat is geleefd
Niet hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt staat centraal bij Eerbetoon, uw uitvaartbegeleider in Woerden en omgeving
Uitvaartbegeleider Woerden, uitvaart Woerden, betekenisvol uitvaren, persoonlijk afscheid
103
post-template-default,single,single-post,postid-103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Referentie – Mevrouw Van Vugt

Mijn man Hans overleed vrij plotseling, dat laatste stukje ging zo snel. In die lastige week na zijn overlijden heeft Karin ons begeleid. Ze bracht rust, duidelijkheid en nam ons veel geregel uit handen. Ook al moest alles plaatsvinden in één week, Karin gaf ons het gevoel dat we de tijd hadden om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Ze voelde heel goed aan wat voor ons belangrijk was en hielp ons stap voor stap door alle keuzes heen. Hoe verdrietig het ook allemaal was, ik kijk met een warm gevoel terug op zijn afscheid.

Karin, wat heb je het geweldig gedaan! Ontzettend bedankt voor je betrokken, persoonlijke en warme begeleiding mét kennis van zaken.

 

Mevrouw Van Vugt